Nevvar Salih İşgören Ortaokulu

Vizyon: pozitif ve üretken bir nesil

Misyon: Kendisine ve insanlığa karşı sorumluluklarının yerine getirebilen; çağdaş eğitim anlayışına sahip; anadilini etkili bir şekilde kullanabilen; kişilikli, duyarlı, manevi değerlere sahip; düşünsel ve bedensel emeğe saygılı; eleştirel ve analitik düşünme gücüne sahip; hedefleri olan ve bu doğrultuda çalışacak; kendi toplumsal değerlerinin evrensel değerler içindeki önemini görebilen, bu değerlerin gelişimi için mücadele edebilen; bilimsel ve teknolojik gelişmeleri hayatına yansıtabilen; sağlıklı bir çevre bilincine sahip; dürüst, kendisine güvenen ve hoşgörü sahibi bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: doğal gaz kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: FUTBOL,VOLEYBOL,MASA TENİSİ,SATRANÇ VE ZEKA OYUNLARI TAKIMLARI ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+ ORTAK DİLİMİZ SANAT PROJESİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

WEB - https://gaziemirnevvarsalih.meb.k12.tr

Adres - Gaziemir Nevvar Salih İşgören Ortaokulu Sevgi Mahallesi Nevvar Salih İşgören Caddesi No16 Gaziemir /İZMİR

Kütüphane Kitap Sayısı :2000

Yerleşim Yeri - İzmir/ Gaziemir