Afşin YILMAZ - OKUL MÜDÜRÜ

1974 yılında Dikili/İzmir’de doğdum.  İlk, orta ve lise eğitimimi Cumaovası’nda tamamladım. Üniversiteyi  Demirci Eğitim Fakültesinde bitirdim. Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansımı tamamladım. AÖF Kamu Yönetimi ,Adalet Yüksek okulu ,İSG bölümlerini bitirdim. Halen Sosyoloji bölümünde okuyorum. 1998 yılında  Gaziantep’ te Esnaf Kefalet İlköğretim Okulunda görevime başladım. 2008 yılından itibaren Altı yıl Ömer Asım Aksoy Ortaokulunda müdür yardımcısı olarak görev yaptım. 2014 yılından itibaren bir yıl İbni Sina Ortaokulunda öğretmen, müdür yardımcısı ve müdür vekili olarak görev yaptım.2015 yılından itibaren Emir Sultan Ortaokulunda dört buçuk yıl müdür olarak görev yaptım. 22,06,2020 tarihinden itibaren Nevvar  Salih  İşgören Ortaokulunda Okul müdürü olarak görev yapmaya başladım.

Mesleğimi ve öğrencilerimi çok seviyorum.